Het Bedrijf

Rimini onderhoud is in 2010 ontstaan vanuit Miltenburg Advies en Onderhoud. Miltenburg Advies en Onderhoud is opgericht in 2000.Miltenburg Advies en Onderhoud houdt zich vooral bezig met alles op het gebied van ouderhoud van gebouwen en woningen. Daarbij kijken we vooral naar de gehele buitenschil. In hoofdzaak wordt het geheel bekeken vanuit schilderwerk, dit vormt toch meestal de basis voor het periodiek terugkeren van noodzakelijk onderhoud. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met het adviseren van daken, hemelwaterafvoer, kozijnen, ramen en deuren en voeg en metselwerk. Rimini is opgericht als specialisatie voor het geheel aan hang- en sluitwerk voor ramen, deuren en kozijnen. Door het samenvoegen van diverse medewerkers is hier hierdoor een jaren lage ervaring gebundeld tot een bedrijf.

VCA

Als aannemer krijgen wij steeds vaker de vraag of wij VCA-gecertificeerd zijn. Veel opdrachtgevers stellen dit zelfs als voorwaarde.
Sinds 2012 zijn al onze medewerkers voorzien van een geldig VCA-certificaat


VGM Checklist Aannemers


VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om ons veiliger te laten werken en het aantal ongevallen in de bouw te verminderen. In feite is VCA veel meer dan een checklist. Het is een veelzijdig programma waarmee dienstverlenende bedrijven worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Door steeds meer opdrachtgevers wordt het VCA-certificaat verplicht gesteld.

Erkend leerbedrijf

Door de combinatie tussen ondernemerschap en docentschap was het duidelijk dat Rimini onderhoud ook een goede plaats zou zijn voor jongeren om stage te lopen.
Hierbij is het doel van ons uit om alle geïnteresseerde uit het vakgebied bouw kennis te laten maken met onze fascinerende bouwwereld. Hierbij wordt altijd de relatie verduidelijkt tussen de theorie van het onderwijs en de praktijk van de onderhoudswereld. Zodoende hebben we alle vele mensen enthousiast gemaakt voor een leuke baan binnen ons vakgebied. Sinds 2012 zijn wij dan ook terecht erkend als leerbedrijf door Savantis.

Savantis is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs Bedrijfsleven voor de sectoren schilderen en onderhoud.

Medewerkers